Header ads

Header ads
» » » Honda CB 125 ACE

CB 125 ACE sizi de büyüleyecek!

2015 model 3.320 TL
Çevreci motoru, çağdaş tasarımı, son derece rahat düz selesiyle yeni gözdeniz ACE; gidonla birlikte hareket eden ön far tasarımı, akü bittiğinde pedal marş ile çalıştırılabiliyor olması ile vazgeçilmezleriniz arasına girmeyi başarıyor. CB 125 ACE, hafifliği ve Honda kalitesiyle birlikte gelen dayanıklılığıyla Honda Bayilerinde sizlerle buluşmayı bekliyor.
Yakıt ekonomisi, yüksek performans ve dayanıklılık...
Karşınızda; 125cc motoruyla, yakıt ekonomisiyle, kullanım kolaylığıyla, yüksek performansı ve dayanıklılığıyla CB 125 ACE! 
ACE; retro görünümü, modern çizgilere sahip ön farı, geniş uzun ve son derece rahat selesi, hayli dayanıklı ve güvenilir 125cc motoru ve geliştirilmiş yük taşıma kapasitesiyle sizlerle buluşuyor. Çağdaş ve şık tasarımıyla, tarz sahibi bir motosiklet olan ACE, bu özellikleriyle çok geniş bir kitleye hitap edebilmekte.

Yolculuklarınız keyfe dönüşecek
8,16 PS motor gücüne sahip olan ACE, 9.8 Nm'lik torkunu 5000 devirde hissettiriyor. Üstün Honda teknolojisinin, ekonomik yakıt tüketimine kaçınılmaz dönüşümünü 113kg'lık ağırlık destekliyor. Bu sayede 10 lt benzin ile uzun yollar aşacak ve yolculuklarınızı keyfe dönüştüreceksiniz.


About COQ

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply