Header ads

Header ads
» » » » » » » » » » » » » Honda CBF 150

2015 Model 5.800TL
Güvenilir, konforlu, kolay kullanımlı ve çekici bir görünüme sahip CBF150, ister kullanacağınız ilk motosiklet, isterse ilk Honda’nız olsun, yeni bir özgürlük, gurur ve tatmin dünyasına giden kapıyı size açacak, daha büyük heyecanlara, düşlere sürükleyecek. Honda dünyasına hoş geldiniz!
Şık tasarım, yüksek performans...
Motosiklet zevkiniz ne olursa olsun, konforlu ve çekici CBF150’yi gördüğünüzde ona sahip olmak isteyeceksiniz. Kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip CBF150, tasarımından ödün vermeden performasını gözler önüne seriyor. Kompakt yapısı ve sürüş rahatlığıyla sizi motosiklet kullanmaya davet ediyor.
Kaya gibi sağlam!
150cc Honda motosikletlerinin başarısının sırrı, genelde büyük hacimli motorlarda kullanılan yüksek teknolojilerin bu motorlarda da kullanılmasıdır. CBF150 kaya gibi sağlam bir motosiklet olmasının yanı sıra mükemmel yol tutuş performansı sağlar. Avrupa standartlarında üretilen CBF150, Euro 3 emisyon normlarını da karşılayarak sizlere ne kadar çevreci olduğunu gösterecek. Eğlenceli ve akılcı bir çözüm için doğru bir tercih olacak.


Lastikler











About COQ

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: